2010. november 2., kedd

Köszönöm!! :))

Igen ritkán írok szöveges bejegyzéseket a blogomra, mert úgy gondolom, díszelegjek itt inkább az ékszerek, mint holmi szövegek... :)

De most meg kell köszönjem nektek hogy ilyen sokan jöttök hozzám látogatóba, vagy rendszeresen, nagyon nagyon jól esik a sok kedvesség amiket írtok nekem... sokszor zavarba is jövök itt a gép előtt a szép szavaktól és dicséretektől :)

KÖSZÖNÖM!!!

A rendszeres olvasóim száma már meghaladta a 300-at :))

Nemsokára szeretnék egy kis meglepetéssel szolgálni, remélhetőleg még Karácsony előtt... mindenképp... igyekszem.. :)

Addig is, gyertek, nézelődjetek, írjatok bátran!

Ha pedig valamelyik ékszerem megtetszett és szeretnéd hogy a tiéd legyen, nyugodtan keress fel, megbeszéljük! :)

8 megjegyzés:

Ágota írta...

Ne viccelj már! Mi köszönjük, hogy vagy nekünk! Ezekért a szépségekért érdemes jönni! Nem véletlenül 300 feletti a rendszeres olvasóid száma!

Cimbilimbi írta...

Hű, de jó lesz :-D Az pedig nem hinném, hogy véletlen, hogy annyi bejegyzést kap egy-egy alkotásod. Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy ha meglátunk az olvasnivalók listájában, nagy-nagy várakozással jövünk ... és sosem csalódunk, sőőőt!!!

Hoyacarnosa írta...

Jajj de jóóó... :))

emikke írta...

Nem is tudom mit mondjak, teljesen egyetértek a két lánnyal!:-))Izgatottan kattintok Hozzád,, ha látom, hogy valami újat alkottál-de őszinte leszek- sokszor csak úgy is benézek, mert jó érzéssel töltenek el a munkáid,olyan szépek!

Ládikó írta...

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Csodásak a munkáid, szívesen jövök hozzád nézelődni. Kíváncsian várom a meglepit. :-)

Elcsim írta...

Én nem csodálkozom, hogy ennyi látogatód van, hiszen csodásak az ékszereid. :) Én, amikor blogokat nézegetek, a Tiédbe mindig bekukkantok gyönyörködni egy kicsit.:)

orsolya vanessza kiss írta...

Jövünk Erika.. jövünk :))

Evelin írta...

...nyálat csorgatni,szívet fájdítani, meg ilyenek .. :)))