2010. szeptember 26., vasárnap

Virágzás..






11 megjegyzés:

emikke írta...

Na most lettem szerelmes ebbe a karkötődbe...:-))Hogy csinálod,hogy ennyire össze tudod hangolni a színeket.Fantasztikus érzéked van hozzá!Komolyan!Gratulálok!Imádnivaló a tesója is, de nekem ez a szívem választottja:-))))

Én is makróval fényképezek, de valahogy mégis sötétek a képeim. Ha meg számítógépen próbálom meg korrigálni őket abból jó nem sül ki.De nem adom fel, majd csak megtanulom!

boniusia írta...

beautiful !

Erga írta...

Csodálatos, isteni színeket tettél össze, nagyon tetszik. Gratulálok!

Cimbilimbi írta...

Csatlakozom Emikkéhez, annyi eltéréssel, hogy én bizony mindkettőt egyenlő hőfokon imádom! Nem tudnék választani, illetve dehogyisnem: mindkettőt :-)

eszterda írta...

Ő is milyen csodás!!!!

MICA írta...

Csoda szépek lettek ezek is!!

Hoyacarnosa írta...

Köszönöm :)
Cimbilimbi szerintem én sem tudnék választani.. Így képről mindig az tűnik meggyőzőbbnek, amelyik a színesebb, közben meg mindez attól függ hogy milyen ruháink vannak otthon és hogy alapból milyen színűek vagyunk :)
vagyis milyen árnyalatok állnak jól.

Én a babarózsaszínt pl. soha nem szerettem, de a másik karkötőn a rózsaszín irrizáló gyöngyöket nagyon imádom és pont illik a kedvenc rózsaszín delica árnyalatomhoz, az antik rózsaszínhez :)
Ezt a színt csak ajánlani tudom..

Emikke az Infran View-t használom, abban szoktam kicsinyíteni a képeket és azon szoktam állítani a fényerőt. Sok mindent nem tud, de amit igen, az szerintem elég.
Tavaly nyáron kezdtem el használni, azokon a képeken még látszik hogy eleinte nem sikerült eltalálnom :) de szerencsére más nem vette észre rajtam kívül.
Most már kicsit belejöttem :) ami annyit jelent, hogy az ékszerek ugyanolyanok mint élőben, csak világosabbak a képek.. de még így is látszik néha hogy kékes és sárgás.. gondolhatod előtte milyen kékesek és sárgásak voltak..
Az ilyen hibákat tudod vele kijavítani.

emikke írta...

Köszönöm! Gyorsan meg is néztem mit tudok vele csinálni!:-))

Ládikó írta...

Nagyon szépséges lett ez is és a könnyed romantika is. Csatlakozom Cimbihez,ha választani kellene én sem tudnék, vagyis de mindkettőt. :-)

Noralkotás írta...

Álomszép karkötőket készítettél - megint:))) Választani szinte nem is tudnék, annyira rabul ejtett a színviláguk. Csodálatos, minden elismerésem...

ekszerlada írta...

JAj istenem!!!!!
Teljesen elavárzsolnak!!!!!!